Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی‌بی‌سی در گزارشی به وضعیت زندگی مردم در گرمترین نقطه جهان و حس و حال آنها پرداخته و زندگی آنها در گرمای طاقت‌فرسا را نشان می‌دهد.

به گزارش عصر ایران، "برندی استورات" در "پارک ملی دره مرگ" (Death Valley National Park) در کالیفرنیا کار می‌کند. او می‌گوید: فکر می‌کنم ما به عنوان ساکنان این منطقه از شدت گرما حال و حوصله‌ای نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"برندی استورات" در گرمترین نقطه زمین در منطقه "پارک ملی دره مرگ" در کالیفرنیای آمریکا کار می‌کند/ عکس: BRANDI STEWART

وی افزود: وقتی بیرون می‌رویم شدت گرما انقدر زیاد است که انگار یک سشوار روی صورتمان گرفته‌ایم.

در روز یکشنبه (16 آگوست- 26 مرداد) بالاترین دمای "قابل اعتماد" در کره زمین در "پارک ملی دره مرگ" کالیفرنیا و با  شاخص "54.4 درجه سلیسوس (سانتی‌گراد) یا "130 درجه فارنهایت" به ثبت رسید. این منطقه وسیع بیابانی پر از دره‌های باریک و عمیق، تَل‌های شنی و شنزارهای بلند در همسایگی ایالت "نوادا"ی آمریکا است. در تصویر "برندی" دستگاهی که درجه گرمای هوا را نشان می‌دهد نیز داغ به نظر می‌رسد.

سازمان جهانی هواشناسی (WMO) می‌گوید هنوز در حال اثبات رکورد گرمی هوا در این منطقه است. اما برندی نیازی به اثبات کارشناسان برای گرم بودن هوا را ندارد.

این منطقه که کارشناسان و مردم از آن به عنوان "گرمترین نقطه جهان" یاد می‌کنند، خانه او و چند صد نفر دیگر است.

خانم استوارت 5 سال گذشته را در "دره مرگ" زندگی کرده و در بخش روابط عمومی پارک کار می‌کند.

او در این باره گفت: اینجا به حدی گرم است که شما نمی‌توانید عرق را روی صورت خود حس کنید زیرا زودتر از قدرت احساس شما، تبخیر می‌شود اما لباس‌هایتان خیس عرق خواهند شد.

"دره مرگ" کالیفرنیا معمولا به عنوان "گرمترین نقطه روی زمین" شناخته می‌شود/ عکس: REUTERS

روی تابلو نوشته است: توقف/ خطر گرمای بیش از اندازه/ قدم زدن [در این منطقه] پس از ساعت 10 صبح توصیه نمی‌شود/ عکس: رویترز

استورات می‌گوید مردم بیشتر روزهای تابستان در این منطقه را در خانه‌ها می‌گذراند. برخی نیز به کوه‌هایی اطراف می‌روند که معمولا کمی خنک‌تر است.

وی افزود: هنگامی که مردم به گرما عادت می‌کنند، آن را عادی می‌بینند و هر حرارت پائین‌تر از 26.6 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) (80 درجه فارنهایت) خنک یا کمی سرد به نظر می‌رسد.

هنگام خواب مردم شهر دارای تهویه مطبوع هستند. هوای خانه‌ها تا زمانی که برق باشد خنک خواهد ماند. زمانی که دمای هوا بالا می‌رود مردم هم تلاش بیشتری برای خنک‌تر کردن خانه‌های خود می‌کنند.

اکثریت افرادی که در این پارک ملی کار و زندگی می‌کنند، در محله "فرنس کریک" (Furnace Creek) ساکن‌اند. این مکان جایی است که بالاترین درجه هوا به ثبت رسیده و رکورد خود را نشان داده است. این شهر در حوضه طولانی و باریک یک آبریز و 85 متر پائین‌تر از سطح دریا واقع شده و رشته‌کوه‌های بلند و پر شیب نیز آن را احاطه کرده است.

"جیسون هزر" عضو سابق نیروهای نظامی آمریکا که اصالتا اهل مینه‌سوتا است، در حال حاضر در زمین گلف فرنس کریک کار و زندگی می‌کند. این زمین گلف پست‌ترین زمین گلف جهان است. (پائین‌ترین حالت نسبت به سطح دریا).

او در این باره می‌گوید: من 2 بار در عراق بوده‌ام. به خودم گفتم اگر در عراق دوام آورده‌ام، پس در دره مرگ هم زنده می‌مانم.

"جیسون هزر" از اکتبر سال 2019 در دره مرگ زندگی می‌کند و برنامه دارد برای مدتی در این منطقه گرم بماند/ عکس: JASON HESER

او که کارش را از 5:00 صبح تا 13:00 ظهر در زمین گلف آغاز می‌کند در این باره می‌گوید: کارفریان به ما گفتند زمانی که هوا گرمتر شود کار را از ساعت 4:00 صبح آغاز می‌کنیم. این در حالیست که ساعت 4 صبح درجه هوا بین 37 تا 40 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) است.

آب مورد نیاز برای حفظ زمین گلف از منابع آب زیرزمینی و چشمه‌ها تامین می‌شود. "هزر" نیز در گروهی قرار دارد که به حفظ شرایط خوب زمین گلف کمک می‌کنند.

وی افزود: ما هر روز مشغول چیدن علف‌های هرز، زیبا کردن زمین و جمع‌کردن سنگ‌، زباله‌ها و شاخ و برگ درختان هستیم.

او گفت: ما هر روز درختان زیادی را جمع می‌کنیم زیرا این درختان به دلیل گرمای زیاد خشک شده و از بین می‌روند. بیشتر زمان ما در طول روز صرف بریدن شاخه‌ها و جابه‌جایی درختان می‌شود.

هزر در اکتبر 2019 به این منطقه آمده و عاشق شغلش است. او قصد دارد چندسالی در این منطقه بماند. این مرد می‌گوید زمستان در این منطقه مانند یک تابستان داغ در دیگر نقاط آمریکا است.

هزر در زمین "فرنس کریک" در منطقه "دره مرگ" کالیفرنیا زندگی می‌کند و در زمان فراقت به بازی گلف می‌پردازد/ عکس: GETTY IMAGES

او در تعطیلاتش در همین زمین که به شدت برای نگهداری آن تلاش می‌کند، بازی می‌کند.

هزر می‌گوید: من عاشق بازی گلف هستم. وقتی به اینجا رسیدم دما بسیار بالا بود. اگر با خود یک نوشیدنی خنک به زمین گلف بیاورید باید سریع آن را بنوشید زیرا در زمان بسیار کمی داغ می‌شود.

دمای روز یکشنبه در دره مرگ به عنوان گرمترین حرارت  "قابل اعتماد" روی زمین توصیف شده است. این حرارت 2 درجه کمتر از چیزی است که پیشتر و در همین منطقه در کتاب رکوردهای جهان به ثبت رسیده است. این رکوردها یک بار در 1913 در "فرنس کریک" در منطقه "دره مرگ" کالیفرنیا با حرارت 56.6 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) و بار دیگر در سال 1931 در کشور تونس با حرارت 55 درجه سلسیوس (سانتی‌گراد) به ثبت رسیده است. اما برخی از کارشناسان بر سر این اعداد و این حجم از گرما در این نقاط اختلاف نظر دارند.

"سیمون کینگ" از "بی‌بی‌سی وتر" (BBC Weathers) می‌گوید: دانشمندان و هوشناسان امروزی بر این باورند که دو درجه ثبت در کتاب رکوردهای جهان، چندان دقیق نبوده‌اند.

وی افزود: وقتی شما با حرارت زیادی مانند حرارت روز یکشنبه مواجه می‌شوید، سازمان هواشناسی جهانی بررسی‌های بیشتری را برای تائید این حجم از گرما انجام می‌دهد و با توجه به اطلاعات مختلف صحت آن را می‌سنجد.

"کریستوفر بارت" مورخ علوم آب و هوایی اعلام کرده است که حرارت ثبت شده در دره مرگ در سال 1913 کمی مشکوک است و با دیگر اطلاعات موجود از آب و هوای این منطقه نمی‌خواند. او می‌گوید درجه حرارت خوانده شده از روی دستگاه‌های سنجش حرارت هوا در فرنس کریک 2 تا 3 درجه بیشتر از دیگر دستگاه‌های موجود در ایستگاه‌های دیگر هواشناسی در منطقه اعلام شده است.

"دره مرگ" در کالیفرنیا یک منطقه وسیع بیابانی با تپه‌های شنی و شنزارهای بزرگ است/ عکس: EPA

به همین دلیل برخی از کارشناسان آمریکایی دمای روز یکشنبه را بالاترین دمای "قابل اعتماد و ثبت شده" خوانده‌اند. سازمان هواشناسی جهانی نیز می‌گوید به دنبال تائید این هوا است و اگر این اتفاق بیفتند این دما پس از گرمای سال 1913 در دره مرگ آمریکا و گرمای 1931 کشور تونس به  عنوان سومین دمای گرم جهان ثبت خواهد شد.

در استدلال برخی از کارشناسان، مکان‌های دیگری از جهان دما و حرارت بیشتری را نسبت به دره مرگ تجربه کرده‌اند اما به دلیل نبود سیستم‌های ارزیاب، دستگاه‌های حرارت سنج و ایستگاه‌های هواشناسی اطلاعی از آنها وجود ندارد.

بنابراین تا این لحظه "فرنس کریک" در منطقه "دره مرگ" کالیفرنیا گرمترین مکان جهان است.

هزر می‌گوید: مردم از من می پرسند این گرما چگونه است؟ بهترین راه برای توصیف آن این مثال است که اگر در حال پختن چیزی در فر باشید و کمی بعد برای چک غذا در آن را باز کنید، با فوران هوای داغ مواجه خواهید شد. اینجا هر روز و در بیرون  از خانه این حس را دارید.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: گرمترین نقطه درجه سلسیوس سانتی گراد روز یکشنبه دره مرگ زمین گلف پارک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۴۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: در راستای مقابله با بیماری نیوکاسل، طرح واکسیناسیون طیور در زنجان اجرا شد.

محمدباقر حاج‌کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: در راستای برنامه ملی کنترل بیماری نیوکاسل و بر اساس وظایف قانونی سازمان دامپزشکی کشور در مبارزه با بیماری‌های دام و طیور و جلوگیری از سرایت و انتشار آنها، مرحله دهم واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی با استفاده از واکسن مقاوم به حرارت علیه بیماری نیوکاسل در سطح استان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه نیوکاسل یک بیماری ویروسی است، گفت: در زمان وقوع به دلیل سرعت بالای انتشار بیماری در جمعیت طیور صنعتی و بومی معمولاً نمی‌توان درمان خاصی انجام داد.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی زنجان گفت: طی دو ماه گذشته بیش از ۳۵۷ هزار و ۷۰۰ قطعه طیور بومی در روستاهای شهرستان‌های تابعه استان با واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت به صورت آشامیدنی مورد واکسیناسیون رایگان قرار گرفتند.

حاج‌کاظمی گفت: نیوکاسل یکی از بیماری‌های مهم و قابل توجه در گله مرغ و خروس یا ماکیان است که در صورت بروز، سبب خسارات سنگین به پرورش‌دهندگان طیور صنعتی (مرغداری‌ها) و روستاییان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون رایگان جمعیت طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل علاوه بر بالا بردن سطح ایمنی در طیور بومی، مانع از سرایت بیماری به مجموعه‌های پرورش صنعتی طیور می‌شود.

کد خبر 748669

دیگر خبرها

  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • آبگیری بخشی از تالاب هامون و خوشحالی ‌مردم سیستان
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد